Voorraad actie! Tot en met 21 april geven wij extra korting op al onze producten!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Geluid dempen in huis

Inhoudsopgave

Slechte akoestiek of geluidsoverlast in je huis is erg vervelend. Hoe kun je geluid dempen in huis? Met de akoestische wandpanelen van Wall Panel Discounter! Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies de kleur die bij jouw inrichting past.

Last van een gehorig huis?

Wil je de geluidsoverlast van je buren verminderen? Of heb je een vervelende echo in de woonkamer waardoor je nooit rust hebt? Met akoestische wandpanelen is dit verleden tijd. De akoestische wandpanelen zorgen ervoor dat de akoestiek in de kamer verbetert, waardoor de echo wordt verminderd. Zo heb je nooit meer last van een gehorig huis!

Hoe kan je geluid dempen in huis?

Je kunt geluid in huis op verschillende manieren dempen. Denk aan het neerleggen van een vloerkleed, het ophangen van gordijnen of het kopen van een stoffen bank. Daarnaast helpt het ook om je ruimte op te delen in kleinere stukjes. Maar, de beste manier om huisgeluid te dempen, is door het monteren van akoestische wandpanelen. De wandpanelen zijn gemaakt van geluidsabsorberend vilt. Het materiaal zorgt dus voor geluidsdemping in de kamer. Daardoor wordt de ruimte een oase van rust.

Akoestische wandpanelen om geluid in huis te verminderen

Het is super storend om je buren te horen lopen, je huisgenoten te horen praten of dat je lastig een gesprek kan voeren door de akoestiek. Akoestische wandpanelen zijn zo ontworpen dat ze geluid in huis verminderen. Daardoor wordt de geluidsconditie verbeterd en zul je geen galm meer horen in huis. Daarnaast geeft het de ruimte een chique en sfeervolle uitstraling. Kies uit twee hoogtes voor onze akoestische wandpanelen: 240 cm en 300 cm. Het is dus functioneel én decoratief!

Overige tips om geluid in huis te dempen

Wil je, naast akoestische wandpanelen, nog meer doen om het geluid in huis te dempen? Bekijk onze tips om het geluid in je woonkamer en slaapkamer te dempen.

Geluid dempen in woonkamer

Een open ruimte is vaak funest voor de akoestiek in een woonkamer. Als je een grote open woonkamer hebt, zal de kamer waarschijnlijk gehorig zijn. Maar ook kleine ruimtes kunnen last hebben van slechte akoestiek. Dit kan je op verschillende manieren tegen gaan. Zo kun je je woonkamer opleuken met kamerplanten. Deze planten absorberen geluid en zijn ook nog eens goed voor de zuurstof in je huis. Maar, je kunt ook een groot hoogpolig vloerkleed neerleggen. Zo geef je geluiden geen kans om te weerkaatsen. Een andere manier om geluid te dempen in de woonkamer, is om roomdivider te gebruiken. Plaats bijvoorbeeld een kast schuin tegen de muur. Zo komt hij de kamer in en verdeel je de kamer in twee delen.

Geluid dempen in slaapkamer

Zit je slaapkamerraam aan de weg? Of hoor je veel geluid uit andere kamers? Als je geluid wil dempen in de slaapkamer, kun je dit eenvoudig doen door zware gordijnen aan te schaffen. Het omgevingsgeluid van buiten wordt tegengehouden door de geluidsabsorberende stof. Heb je last van geluid uit aangrenzende kamers? Zet dan een kast met boeken, kleding of beddengoed voor de muur. Door de inhoud van de kast wordt het geluid uit aangrenzende kamers gedempt. Wil je liever geen kast tegen de muur of past dat niet in de ruimte? Hang dan een mooi kleed aan de muur of hang een groot schilderij op! Dit zal het geluid dempen.

Verminder de geluidsoverlast in en om je woning

Verminder de geluidsoverlast in en om je woning met de akoestische wandpanelen van Wall Panel Discounter! Nooit meer last van de postbode die ‘s ochtends vroeg de krant komt brengen of de buurman die vroeg zijn motor start. Voor welke kleur ga jij? Kies je kleur op onze website. Twijfel je nog? Bestel dan onze kleurstalen en bekijk welke kleur het beste bij jouw interieur past!

Bekijk ons assortiment:

Wil je meer inspiratie? Lees onze blogs:

Meer lezen over akoestische wandpanelen?

Wil je meer te weten komen over onze akoestische wandpanelen? Lees dan onze blogs!

Houten achterwand

Een houten achterwand maken doe je zo Altijd al gedroomd van een stijlvol en knus huis? Dat creëer je eenvoudig met een houten achterwand. Of

Lees verder »

Wandpanelen met vilt en hout

Een wandpaneel van vilt is een eigentijdse en veelzijdige toevoeging aan elk interieur. Functionaliteit gaat samen met esthetiek. Met de zachte en warme uitstraling biedt

Lees verder »
Zwart eiken dressoir impressie

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Filter je producten

Heb je hulp nodig?

Bel ons

020 - 123 45 67

Mail ons

Klik en mail