Voorraadkorting! Meer dan 20% korting op alle akoestische wandpanelen. Wacht niet en pak extra korting!
*korting is al verrekend in de prijs!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Akoestische wandpanelen op kantoor: een fijne omgeving voor maximale focus

Inhoudsopgave

Wandpanelen op kantoor

Wandpanelen zijn niet alleen populair voor het mooier maken van je woning, ze worden ook steeds vaker gebruikt voor het interieur van een kantoor. Naast de sfeervolle uitstraling, zorgen wandpanelen op kantoor voor een effectievere manier van werken en verhogen ze de productiviteit. Dit komt door de geluidsdempende werking van de akoestische wandpanelen. Zo heb je geen last van bellende collega’s. Lees wat akoestische wandpanelen voor jouw kantoorpand kunnen betekenen.

Is jouw kantoor al voorzien van akoestische wandpanelen?

Heeft jouw kantoor nog geen akoestische wandpanelen? Dan is het de hoogste tijd om dit aan te schaffen. Akoestische wandpanelen worden steeds vaker gebruikt in kantoren over de hele wereld. Door de geluidsdemping en het tegengaan van een galm in de ruimte, helpt het om de privacy te verbeteren. Daarnaast dragen wandpanelen bij aan een rustige en aangename werkomgeving. Dit verbetert de productiviteit en creativiteit van je werknemers. De wandpanelen zijn ook nog eens handig te monteren met behulp van een paar benodigdheden. Hierdoor kun je gemakkelijk zelf de panelen ophangen. Scheelt in de kosten!

Houten wandbekleding op kantoor tilt de inrichting naar een hoger niveau

Naast de geluidsvoordelen, zorgt de houten wandbekleding voor een prachtige inrichting van je kantoor. Ze dragen bij aan de esthetiek van het pand. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en breedtes, zodat je ze kunt aanpassen aan de stijl en sfeer van het kantoor. Je kunt er ook voor kiezen om een ruimte tussen de panelen te maken om zo de bedrijfsnaam of het bedrijfslogo te presenteren. Wil je de ruimte een Japandi of een lichte Scandinavische look-and-feel geven? Ga dan voor een lichte kleur wandpaneel. Wil je het bedrijf een moderne en hotelachtige uitstraling geven? Kies dan voor donkere panelen.

De voordelen van akoestische houten wandpanelen voor kantoor en/ of vergaderruimten

Houten akoestische wandpanelen hebben veel voordelen voor kantoor- en vergaderruimten. Het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling die bijdraagt aan een ontspannen en comfortabele sfeer in de ruimte. Daarnaast bieden ze akoestische isolatie, waardoor de nagalm en echo’s in de ruimte worden verminderd en het geluidsniveau wordt verlaagd. Dit kan de productiviteit en concentratie van werknemers bevorderen. Dit is handig voor belangrijke gesprekken en vergaderingen. Daarom zijn ze niet alleen geschikt voor in openbare kantoorruimtes, maar ook in vergaderruimten. Houten wandpanelen zijn eenvoudig te onderhouden, waardoor ze ook een praktische keuze kunnen zijn. Wil je dat jouw bedrijfspand een comfortabele, functionele en esthetische aantrekkelijke ruimte wordt voor klanten en werknemers? Bestel dan houten wandpanelen op wallpaneldiscounter.nl.

Waar kan je akoestische wandpanelen plaatsen op kantoor?

De akoestische wandpanelen zijn geschikt voor vrijwel alle plaatsen op kantoor. Denk aan vergaderruimtes, kantoortuinen maar ook in ontvangstruimten zoals een receptie. Klanten zullen gelijk fijne sfeer voelen die in het pand hangt wanneer ze binnenkomen. Maar de panelen kunnen natuurlijk ook opgehangen worden in gangpaden. Gangpaden kunnen namelijk een grote bron van geluidsoverlast zijn. Vooral in drukke kantoren. De wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes:

Geluidsabsorberende houten wandpanelen voor kantoor van wallpaneldiscounter.nl

Wanneer je op zoek bent naar akoestische wandpanelen voor op kantoor, zit je goed bij Wall Panel Discounter. Weet je niet zeker welke kleur wandpaneel het beste bij de kantoorinrichting past? Bestel dan eerst een aantal kleurstalen. Zo maak je de beste keuze voor jouw inrichting. Wij hebben de volgende kleuren wandpanelen in ons assortiment:

Wil je meer weten? Lees onze blogs:

Meer lezen over akoestische wandpanelen?

Wil je meer te weten komen over onze akoestische wandpanelen? Lees dan onze blogs!

Houten achterwand

Een houten achterwand maken doe je zo Altijd al gedroomd van een stijlvol en knus huis? Dat creëer je eenvoudig met een houten achterwand. Of

Lees verder »

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Filter je producten

Heb je hulp nodig?

Bel ons

020 - 123 45 67

Mail ons

Klik en mail