Voorraad actie! Tot en met 29 februari geven wij extra korting op al onze producten!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Creëer een stijlvolle gang met akoestische wandpanelen: Ontdek de mogelijkheden!

Inhoudsopgave

Wandpanelen in de gang

Wandpanelen zijn een veelgebruikte decoratieve oplossing in gangen van gebouwen. Ze worden vaak gebruikt om de wanden te bedekken en kunnen verschillende functies hebben, zoals het verbeteren van de akoestiek of het creëren van een visueel aantrekkelijke omgeving. Naast de fantastische look, bieden wandpanelen ook praktische voordelen, zoals het verminderen van geluidsoverlast en het beschermen van de muren tegen beschadigingen. Wandpanelen zijn daarom een populaire optie in de interieurontwerpen van gangen van woningen, kantoren, hotels en openbare ruimtes.

Geef je hal een make-over met onze wandpanelen in de gang

Als je je hal wilt opknappen, dan kunnen wandpanelen een uitstekende optie zijn. Wandpanelen kunnen worden geïnstalleerd als een decoratieve laag over de bestaande wanden. Dit kan resulteren in een moderne, elegante uitstraling die je hal een geheel nieuwe look geeft. Bovendien zijn wandpanelen relatief eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor het een betaalbare en praktische oplossing is om je hal op te knappen en te upgraden. Onze veelzijdige akoestische wandpanelen zijn beschikbaar in hoogtes van 240 cm, 260 cm en 300 cm,

Niet alleen mooi, maar ook geluiddempend

Houten wandpanelen kunnen niet alleen zorgen voor een stijlvolle uitstraling, maar hebben ook een uitstekende geluiddempende werking. Dit komt doordat het hout als materiaal een goede akoestische eigenschap heeft en geluidstrillingen kan absorberen. Hierdoor wordt de galm in een ruimte verminderd, wat zorgt voor een betere akoestiek. Bovendien hebben houten wandpanelen ook nog eens een isolerende werking, wat kan zorgen voor een lagere energierekening en meer comfort in huis.

Tips voor het stylen van de wandpanelen in de gang

Als je wandpanelen in de gang hebt geïnstalleerd, zijn er verschillende manieren om deze op een stijlvolle manier te stylen. Als eerste is het belangrijk om de kleur en het materiaal van de panelen te laten aansluiten bij de rest van het interieur. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de wandpanelen te combineren met andere decoratieve elementen, zoals spiegels, foto’s of schilderijen. Het is daarbij wel belangrijk om de juiste verhouding aan te houden, zodat het niet te druk wordt op de wand. Ook kun je met verlichting spelen om de wandpanelen extra te accentueren. Kies bijvoorbeeld voor spotjes of een mooie wandlamp om de wandpanelen mooi uit te lichten. Tot slot is het ook mogelijk om functionele elementen toe te voegen aan de wandpanelen, zoals een kapstok of planken. Zo kun je ook praktisch gebruik maken van de ruimte.

Meer weten over hoe en waar je onze wandpanelen kunt gebruiken?

Wil je meer weten over onze wandpanelen? Op onze website vind je artikelen over bijvoorbeeld de benodigdheden voor het monteren van de wandpanelen. Maar je kunt er ook kleurstalen bestellen voor als je nog niet zeker weet welke kleur het mooist bij je interieur matcht. Zo vind je altijd het perfecte akoestische wandpaneel voor jouw ruimte.

Meer inspiratie opdoen? Lees onze blogs over:

Ons assortiment akoestische wandpanelen

Meer lezen over akoestische wandpanelen?

Wil je meer te weten komen over onze akoestische wandpanelen? Lees dan onze blogs!

DIY: een lattenwand

Stel dat je een uniek stukje kunst kunt creëren, waardoor je je ruimte een unieke uitstraling geeft én ook je eigen creativiteit kunt weerspiegelen? Dan

Lees verder »
Zwart eiken dressoir impressie

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Filter je producten

Heb je hulp nodig?

Bel ons

020 - 123 45 67

Mail ons

Klik en mail