Voorraadkorting! Meer dan 20% korting op alle akoestische wandpanelen. Wacht niet en pak extra korting!
*korting is al verrekend in de prijs!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Akoestiek verbeteren in restaurant

Inhoudsopgave

Akoestiek verbeteren in restaurant met akoestische wandpanelen

Wanneer je dineert in een restaurant is goede akoestiek belangrijk voor je dinerervaring. Galm of veel geluid is vervelend wanneer je een gesprek probeert te voeren aan tafel. Zo heeft het geluidsniveau van een restaurant een directe invloed op de sfeer en het comfort van de gasten. Lees meer over de mogelijkheden en de voordelen van akoestische wandpanelen en verbeter de akoestiek in je restaurant.

Waarom de akoestiek in de horeca verbeteren?

Het verbeteren van de akoestiek in de horeca is belangrijk om verschillende redenen. Akoestische panelen hebben dan ook veel voordelen. Zo is klantbeleving belangrijk bij het succes van een restaurant. Een aangename en comfortabele omgeving draagt bij aan de tevredenheid van gasten. Hierdoor zullen ze vaker terugkomen en het restaurant aanraden in hum omgeving. Een veelvoorkomend probleem in horecagelegenheden is de nagalm. Dit kan zorgen voor een hoger geluidsniveau en een minder intieme sfeer. Een oplossing hiervoor kunnen akoestische wandpanelen zijn. Deze panelen absorberen geluid en zorgen voor een mindere nagalm. Dit resulteert in een rustigere en gezelligere sfeer. Hierdoor kunnen gasten betere gesprekken met elkaar voeren en kunnen ze genieten van elkaars gezelschap zonder te worden gestoord door omgevingsgeluid.

Waar kan je de panelen plaatsen?

Akoestische panelen kunnen op verschillende plekken geplaatst worden. In restaurants worden de panelen vaak op de muur geplaatst. Dit is niet alleen functioneel, maar kan ook een decoratief doel dienen. Bijvoorbeeld in het geval van een lattenwand. Door ze op de muren de plaatsen worden geluidsgolven geabsorbeerd en wordt de nagalm verminderd. Een andere plek waar panelen vaak worden geplaatst is het plafond. Wanneer de panelen op het plafond zijn gemonteerd, worden verticale geluidsgolven geabsorbeerd. Daarnaast zorgt het voor een gelijkmatige verspreiding van het geluid door de hele ruimte. Een andere plek voor de panelen, is onder de tafels. Deze tactiek is niet alleen functioneel, maar werkt ook ruimtebesparend. De panelen worden namelijk discreet geïntegreerd in het meubilair. Hierdoor wordt niet alleen het directe geluid van gesprekken geabsorbeerd, maar wordt ook bijgedragen aan een rustigere en comfortabelere eetomgeving.

Hoeveel panelen heb je nodig?

Hoeveel panelen je nodig hebt, hangt af van een aantal factoren. Allereerst is het belangrijk om te weten hoe hoog de muur is. Zo weet je welke panelen je nodig hebt. Twijfel je tussen twee maten? Kies dan de grootste. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen of je de hele muur wilt bedekken, of een deel van de muur. Via de productpagina kun je berekenen hoeveel wandpanelen je nodig hebt voor jouw muurlengte.

Verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen

Onze akoestische wandpanelen zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

Daarnaast hebben we een groot assortiment kleuren waar je uit kunt kiezen:

Meer lezen over akoestische wandpanelen?

Wil je meer te weten komen over onze akoestische wandpanelen? Lees dan onze blogs!

Houten achterwand

Een houten achterwand maken doe je zo Altijd al gedroomd van een stijlvol en knus huis? Dat creëer je eenvoudig met een houten achterwand. Of

Lees verder »

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Filter je producten

Heb je hulp nodig?

Bel ons

020 - 123 45 67

Mail ons

Klik en mail