Voorraadkorting! Meer dan 20% korting op alle akoestische wandpanelen. Wacht niet en pak extra korting!
*korting is al verrekend in de prijs!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Een slaapkamer met akoestische wandpanelen: Ontspanning gegarandeerd!

Inhoudsopgave

Wandpanelen in de slaapkamer

Op zoek naar een manier om je slaapkamer een nieuwe uitstraling te geven? Dan zijn wandpanelen een goede keuze! Wandpanelen voegen elegantie en stijl toe aan de slaapkamer. Of je nu een traditionele of moderne uitstraling wilt, met de wandpanelen creëer je de gewenste look. Bij Wall Panel Discounter heb je ruim de keuze uit verschillende kleuren wandpanelen voor in je slaapkamer. Wist je dat wandpanelen ervoor zorgen dat je beter kunt slapen? Door de geluidsabsorberende werking van de akoestische wandpanelen, wordt jouw slaapkamer een oase van rust. Voor welke kleur wandpanelen ga jij?

Geef je slaapkamer een make-over met houten wandpanelen

Houten wandpanelen geven je slaapkamer een natuurlijke en warme uitstraling. Door het hout wordt er een gezellige en rustieke sfeer gecreëerd. Je hoeft niet je hele slaapkamer om te gooien om het een make-over te geven. Alleen de wandpanelen zijn al genoeg. Plaats bijvoorbeeld het wandpaneel achter het bed. Zo krijgt je slaapkamer een hotelachtige uitstraling. Wandpanelen voor in de slaapkamer zijn dus een ideale manier om je slaapkamer een nieuwe look te geven. Kies bijvoorbeeld voor donkere wandpanelen zoals zwart eiken of gerookt eiken. Wil je liever een Japandi stijl creëren? Dan kun je gaan voor natuurlijk eiken of walnoot.

Waar plaats je wandpanelen in de slaapkamer?

Je kunt de wandpanelen op verschillende plekken in je slaapkamer monteren. De meest voorkomende plek van het wandpaneel is achter het bed. Maar je kunt er ook voor kiezen om de akoestische wandpanelen als muurbekleding te gebruiken. Zo maak je van de ruimte een gezellige en rustige plek. Weet je niet zeker welke kleur het beste bij jouw slaapkamer past? Bestel dan een aantal kleurstaal samples. Dan weet je precies welke kleur het mooiste in de ruimte staat.

De akoestische wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten:

Wat zijn de voordelen van akoestische muurpanelen in de slaapkamer?

Akoestische muurpanelen in de slaapkamer hebben verschillende voordelen. Door de geluidabsorberende werking van de panelen, heb je minder last van geluiden in je slaapkamer. Dit verbetert je nachtrust. Daarnaast staat het mooi in de ruimte en krijgt je slaapkamer een warme uitstraling. De wandpanelen zijn makkelijk te monteren.

Betere nachtrust

Grenst je slaapkamer aan een drukke straat? Of heb je last van een nagalm in je slaapkamer? Dan zijn akoestische muurpanelen in je slaapkamer een uitkomst. Door de geluiddempende werking van de panelen, krijgt de slaapkamer een zachtere akoestiek en wordt de echo of nagalm minder. Geluidsgolven worden door de speciale materialen van de panelen geabsorbeerd. Dit zorgt ervoor dat het geluidsniveau in de kamer wordt verminderd. Dit draagt allemaal bij aan een rustige en vredige slaapomgeving. Wat dacht je van wandpanelen tegen het plafond? Een unieke én stijlvolle manier om de galm in je kamer te verminderen. Wil je graag een betere nachtrust? Bestel dan nu je akoestische wandpanelen.

Warme uitstraling

Wandpanelen kunnen je slaapkamer een warme en gezellige uitstraling geven. Wat kan bijdragen aan een ontspannen en comfortabele sfeer in de ruimte. De verschillende kleuren wandpanelen spelen in op meerdere woontrends. Wil je een Scandinavian design of juist een hotel chique slaapkamer creëren? Met de akoestische wandpanelen in je slaapkamer tover je de ruimte om tot een 5 sterrenhotel.

Makkelijk te monteren

De akoestische wandpanelen van Wall Panel Discounter zijn eenvoudig te monteren in je slaapkamer. Binnen 6 stappen heb je de panelen gemonteerd. Bekijk vooraf het overzicht van benodigdheden. Je kunt de panelen monteren door middel van montagelijm of schroeven. Kies je voor schroeven? Kijk dan goed naar de kleur van je panelen. Wanneer je zwarte panelen koopt, is het het mooiste om te kiezen voor zwarte schroeven.

Ons assortiment akoestische wandpanelen

Ons assortiment akoestische wandpanelen bestaat uit duurzame panelen in de volgende kleuren:

Wij vinden de natuur erg belangrijk. Daarom zijn onze panelen gemaakt van gerecycled hout en onze verpakkingen van gerecycled papier. Het akoestische vilt is gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen/ plastic. Wanneer je de wandpanelen van Wall Panel Discounter aanschaft, weet je zeker dat je niet alleen je slaapkamer ervan opknapt, maar ook het milieu!

Ben je op zoek naar inspiratie?

 

Meer lezen over akoestische wandpanelen?

Wil je meer te weten komen over onze akoestische wandpanelen? Lees dan onze blogs!

Houten achterwand

Een houten achterwand maken doe je zo Altijd al gedroomd van een stijlvol en knus huis? Dat creëer je eenvoudig met een houten achterwand. Of

Lees verder »

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Filter je producten

Heb je hulp nodig?

Bel ons

020 - 123 45 67

Mail ons

Klik en mail