Vakantiegeld Deals! Meer dan 20% korting op alle akoestische wandpanelen. Wacht niet en pak extra korting!
*korting is al verrekend in de prijs!
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wandpanelen om de tv

Inhoudsopgave

Met tv wandpanelen creëer jij de perfecte harmonie tussen jouw televisie en de muur. We begrijpen dat je tv niet zomaar een elektronisch apparaat is. Het zorgt voor ontspanning en entertainment. Maar soms staat een tv niet heel leuk in de woonkamer. Daar brengen tv wandpanelen verandering in! Onze wandpanelen zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook functioneel. Ze zorgen er namelijk voor dat jouw kijkervaring naar een hoger niveau wordt getild. Lees meer over onze wandpanelen voor je tv.

Wat zijn tv wandpanelen?

Wandpanelen om je tv plaatsen, is een stijlvolle oplossing om je televisie naadloos in je interieur te integreren. Deze wandpanelen voor je tv zijn ontworpen om je televisie aan op te hangen, of te omlijsten. Ze dienen niet alleen als een praktische manier om kabels en draden te verbergen, maar voegen ook een decoratief element toe aan je kamer. Je kunt de tv wandpanelen zelf ophangen op de manier zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld achter de tv of snijd een deel weg zodat de tv erin valt. Zaag ze gemakkelijk op maat en monteer ze aan de muur zoals jij dat wilt. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden in huis hebt en je kunt aan de slag. Zo heb je je eigen tv wandpaneel diy project!

Houten lattenwand rondom de tv

Een houten lattenwand rondom de tv is een unieke manier om je tv te presenteren. Door deze creatieve uitstraling, creëer je een warme en gezellige sfeer in je woonkamer. De wandpanelen van hout voor je tv bieden niet alleen een mooie omlijsting, maar fungeren ook als een decoratief element op zichzelf. Het hout voegt namelijk een natuurlijke en organische textuur toe aan de muur. Bovendien kun je de wandpanelen voor de tv aanpassen aan de stijl van je interieur. Of je nu kiest voor een strak, modern ontwerp of een meer rustieke uitstraling: het is een creatieve manier om je tv in het middelpunt van de aandacht te plaatsen, terwijl je een warme en uitnodigende sfeer in je kamer creëert.

In vele kleuren verkrijgbaar

Onze wandpanelen voor de tv-wand zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Namelijk:

Door de veelzijdigheid van kleuren, is er altijd wel een kleur die perfect past bij jouw interieur. Weet je niet zeker welke kleur je wilt? Bestel dan een of meer kleurstalen. Deze kun je voor je muur houden en met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat je de goede keuze maakt.

Praktische kant: wegwerken van draden

De wandpanelen achter de tv hebben niet alleen een stijlvolle functie, ze zijn ook praktisch. Een tv en stereo-installaties brengen veel kabels met zich mee. Door middel van de wandpanelen voor de tv, kun je gemakkelijk wegwerken. Zo zijn de draden uit het zicht en kun je vol focussen op wat er op de tv te zien is. Wel zo handig!

Akoestiek verbeteren

Akoestische wandpanelen hebben veel voordelen. Een daarvan is het verbeteren van de akoestiek. Geluidsgolven worden opgevangen en hinderlijke echo’s worden verminderd. Hierdoor kun je het geluid van de tv beter verstaan en ervaar je het echte bioscoop gevoel gewoon bij je thuis.

Meer weten over hoe en waar je onze wandpanelen kan gebruiken?

Meer lezen over akoestische wandpanelen?

Wil je meer te weten komen over onze akoestische wandpanelen? Lees dan onze blogs!

Houten achterwand

Een houten achterwand maken doe je zo Altijd al gedroomd van een stijlvol en knus huis? Dat creëer je eenvoudig met een houten achterwand. Of

Lees verder »

Wandpanelen met vilt en hout

Een wandpaneel van vilt is een eigentijdse en veelzijdige toevoeging aan elk interieur. Functionaliteit gaat samen met esthetiek. Met de zachte en warme uitstraling biedt

Lees verder »
Zwart eiken dressoir impressie

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Filter je producten

Heb je hulp nodig?

Bel ons

020 - 123 45 67

Mail ons

Klik en mail