Voorraadkorting! Meer dan 20% korting op alle akoestische wandpanelen. Wacht niet en pak extra korting!
*korting is al verrekend in de prijs!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Verbeter de trainingservaring: akoestische oplossingen voor sportscholen

Inhoudsopgave

Of je nu de trotse eigenaar van een sportschool bent of gewoon gek bent op fitness, we snappen als geen ander hoe belangrijk de juiste sfeer is voor topprestaties. En wat blijkt? Geluid speelt hierin een cruciale rol. Daarom hebben we bij Wall Panel Discounter een akoestische oplossing om jouw sportschool naar een heel nieuw level te tillen. Onze slimme panelen en geluidsdempende trucjes zorgen voor een omgeving vol focus, motivatie en doorzettingsvermogen. Bekijk wat onze panelen kunnen doen voor jouw trainingservaring.

Veel lawaai in de fitnessclub, sportschool of sporthal?

Een beetje geluid in een sportomgeving komt je soms ten goede. Het motiveert en zorgt voor adrenaline. Maar lawaai leidt af en zorgt voor een minder goede prestatie. Erg vervelend wanneer je aan het sporten bent. Daarom is het belangrijk dat het omgevingsgeluid in de fitnessclub, sportschool of sporthal goed is. Onze akoestische wandpanelen helpen hierbij. Ze vangen galmen en geluid op en zorgen voor een goede akoestiek.

Trainingservaring verbeteren

Je trainingservaring naar een ongekend niveau tillen, dat is waar het om draait. Dit kan alleen maar in combinatie met een cruciaal element: goede akoestiek. Een omgeving met optimale geluidskwaliteit kan wonderen verrichten voor jouw work-out. Muziek kan je opzwepen, instructies klinken helder, en je concentratie is op-en-top. De perfecte akoestiek zorgt ervoor dat je je volledig kunt richten op je training, zonder afleidingen. Samen met de juiste trainingsroutine, voeding en mindset, vormt goede akoestiek de kers op de taart voor een ultieme trainingservaring. Dit resulteert in een gezondere, sterkere, en fittere versie van jezelf.

De oplossing voor fitnessclubs, sportscholen en sporthallen

Voor fitnessclubs, sportscholen en sporthallen bieden wij dé ultieme oplossing. Wij begrijpen dat de juiste sfeer en omgeving van vitaal belang zijn voor het inspireren van sporters en het aantrekken van leden. Onze akoestische wandpanelen zijn speciaal ontworpen om geluidshinder te minimaliseren en de algehele beleving te verbeteren. Of het nu gaat om intensieve groepslessen, gewichtheffen, of cardio-workouts, onze geluidsdempende panelen zorgen voor een aangename en motiverende omgeving.

Eigenschappen

Onze wandpanelen dragen bij aan een goede akoestiek in de sporthal. Dit komt door de vele voordelen die de panelen hebben. Ze reduceren de galm en echo waardoor de akoestiek in de ruimte verbetert. Akoestische panelen zijn ook geluiddempend. Door de viltlaag die achter de MDF-lamellen zit, wordt geluid geabsorbeerd. Door de geluidsisolatie, heb je minder last van omgevingsgeluid.

Hoge kwaliteit materialen

De akoestische wandpanelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om zo het geluid optimaal te dempen. Naast hoogwaardigheid, vinden wij de natuur erg belangrijk. Daarom gebruiken we gerecyclede materialen om de wandpanelen en onze verpakkingen te maken. Ons akoestische vilt bestaat uit 100% gerecyclede PET-flessen/plastic. Bovendien zijn onze panelen vervaardigd uit duurzaam gerecycled hout, en de kartonnen verpakking waarin de panelen worden verzonden, is gemaakt van gerecycled papier.

Verkrijgbaar in vele kleuren en afmetingen

Door de vele kleuren en afmetingen die wij aanbieden, zit er altijd een geschikt paneel voor jouw sportomgeving tussen. Kies een van onze mooie kleuren:

Je vindt de wandpanelen in 240, 260 en 300 cm. Twijfel je over twee maten? Kies dan de grootste maat. Via onze website kun je eenvoudig berekenen hoeveel wandpanelen je nodig hebt voor jouw ruimte. Alleen nog monteren en klaar ben je!

Bestel nu je akoestische panelen

Klaar om de akoestiek in jouw sporthal te verbeteren? Bestel dan nu de akoestische panelen. Wij leveren al onze producten vanuit ons magazijn direct aan de klant zonder tussenhandel. Zo kunnen wij, zonder tussenkomst van andere partijen, kwaliteitsproducten aanbieden tegen de scherpste prijs.

Meer lezen over akoestische wandpanelen?

Wil je meer te weten komen over onze akoestische wandpanelen? Lees dan onze blogs!

Houten achterwand

Een houten achterwand maken doe je zo Altijd al gedroomd van een stijlvol en knus huis? Dat creëer je eenvoudig met een houten achterwand. Of

Lees verder »

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Filter je producten

Heb je hulp nodig?

Bel ons

020 - 123 45 67

Mail ons

Klik en mail