Voorraadkorting! Meer dan 20% korting op alle akoestische wandpanelen. Wacht niet en pak extra korting!
*korting is al verrekend in de prijs!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Akoestische wandpanelen voor de kinderkamer

Inhoudsopgave

Akoestische wandpanelen voor de kinderkamer

De kinderkamer inrichten is een leuke maar soms ook lastige klus. Je wilt het speels, maar niet te druk. Stimulerend maar ook harmonieus. Wandpanelen zijn een goede toevoeging aan de kinderkamer. De kinderkamer is vaak gevuld met energieke activiteiten en speelse geluiden. Wandpanelen in de kinderkamer kunnen ervoor zorgen dat deze geluiden wat worden gedempt, zodat je dit niet in het hele huis hoort. Ook hebben de kinderen zelf dan wat minder last van hun echo. Daarnaast zorgen wandpanelen in de slaapkamer voor een goede nachtrust. Lees meer over akoestische wandpanelen in de kinderkamer.

Waarom kiezen voor houten panelen in de kinderkamer?

Houten wandpanelen in de kinderkamer hebben veel voordelen. Naast dat ze geluid dempen, zijn ze ook natuurlijk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Natuurlijk

Natuurlijke elementen zijn dé trend van nu. Natuurlijk betekent vaak het gebruik van organische materialen, kleuren en texturen om een verbinding met de natuur te maken. Deze natuurlijke elementen zorgen voor rust en harmonie in de leefruimte. Geef de kinderkamer een natuurlijke touch met de houten wandpanelen.

Duurzaam

Onze wandpanelen zijn erg duurzaam. Hout is een hernieuwbaar materiaal. De duurzaamheid van houten wandpanelen voor de kinderkamer komt niet alleen voort uit het behoud van bosgebieden, maar ook uit het feit dat hout een langere levensduur heeft en gemakkelijk kan worden hergebruikt of gerecycled.

Onderhoud

In de kinderkamer wordt het soms nog wel eens vies. Spelen en kliederen horen bij het opgroeien. Gelukkig zijn de akoestische wandpanelen makkelijk in onderhoud. Ze zijn eenvoudig te reinigen met een stofdoek of een vochtige doek. Periodieke behandelingen met een houtconditioner of -olie kunnen niet alleen het hout voeden, maar ook beschermen tegen slijtage.

De voordelen van akoestische panelen in kinderkamers

Akoestische panelen in de kinderkamer hebben veel voordelen. Ze dragen bij aan het creëren van een rustige en kalme sfeer door geluidsgolven te absorberen. Hierdoor worden storende geluiden zoals speelgoed gerinkel of echo’s verminderd. Dit bevordert de akoestiek en zorgt ervoor dat kinderen comfortabel kunnen spelen, leren en slapen. Bovendien dragen de wandpanelen bij aan een betere concentratie, omdat ze helpen om achtergrondgeluiden te verminderen. Daarnaast zorgen de panelen er ook voor dat de kamer een mooie uitstraling krijgt.

Verkrijgbaar in vele kleuren

In ons ruime kleuren assortiment is er altijd een akoestisch wandpaneel te vinden die past bij de kinderkamer. Je kunt kiezen uit de volgende kleuren:

Verkrijgbaar in verschillende maten

De akoestische wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Namelijk:

Zo kun je altijd een maat kiezen die bij jouw muur past.

Volledige wand, een deel van de wand of een halve muur als lambrisering: alles is mogelijk

Of het nu gaat om het bedekken van de hele wand, een deel ervan of een halve muur als lambrisering: er zijn veel mogelijkheden. De wandpanelen in de kinderkamer of babykamer hebben niet alleen een akoestisch voordeel, ze staan ook nog eens mooi in de ruimte. Het bekleden van een volledige wand met panelen heeft een stijlvolle impact op de hele kamer. Het toepassen van panelen als lambrisering op een deel van de muur, geeft een subtiele touch. Waarvoor kies jij?

Meer lezen over akoestische wandpanelen?

Wil je meer te weten komen over onze akoestische wandpanelen? Lees dan onze blogs!

Houten achterwand

Een houten achterwand maken doe je zo Altijd al gedroomd van een stijlvol en knus huis? Dat creëer je eenvoudig met een houten achterwand. Of

Lees verder »

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Vul je gegevens in

Muur breedte (cm)

Muur hoogte (cm)

Filter je producten

Heb je hulp nodig?

Bel ons

020 - 123 45 67

Mail ons

Klik en mail